Ulica Kulina bana bb, 75300 Lukavac, BiH
Pozovite nas:

035 414 548

Ponedeljak-Petak

07:00 - 19:00

Subota

08:00 - 16:00

Pišite nam:

info@esolab.ba

POLIKLINIKA "ESOLAB" Lukavac, najkvalitetnije laboratorijske analize uz vrhunsku uslugu

Počeli smo sa radom 2016. godine, rješenjem Ministarstva zdravlja Tuzlanskog kantona, kao prvi privatni medicinsko-biohemijski laboratorij na području općine Lukavac. Naša misija bila je pružiti kvalitetne medicinske usluge stanovnicima tog područja i okolnih regija.

Od samog početka, postavili smo visoke standarde u našem radu i uspostavili suradnju sa renomiranim laboratorijem, Aqulab plus. Ova saradnja omogućila nam je pristup najnovijim tehnologijama i metodama testiranja, čime smo osigurali visoku preciznost i pouzdanost rezultata.

Dodatno, naša suradnja s grupacijom Synlab GmBH & Co.KG, najvećim lancem laboratorija u Evropi, otvorila nam je vrata međunarodne stručnosti i inovacija u području medicinske dijagnostike. Synlab, osnovan 1998. godine u Njemačkoj, priznat je kao lider u industriji laboratorijske medicine, pružajući vrhunsku kvalitetu i stručnost.

Ova indirektna veza s grupacijom Synlab omogućila nam je pristup stručnom znanju, edukacijama i naprednim tehnikama rada koje primjenjujemo u našem laboratoriju. Ponosni smo što možemo pružiti našim pacijentima najnovija dostignuća u medicinskoj dijagnostici, jamčeći im pouzdane rezultate i visoku kvalitetu usluga.

Kroz naše partnerstvo s Aqulab plus laboratorijem i grupacijom Synlab GmBH & Co.KG, nastojimo postati referentna točka za laboratorijske usluge u našem području i šire. Nastavljamo ulagati u stručnost našeg tima i tehnološke inovacije kako bismo uvijek bili u korak s najnovijim dostignućima u medicinskoj znanosti.

Zahvaljujemo vam na povjerenju koje nam ukazujete i radujemo se pružanju vrhunskih medicinskih usluga s ljubaznošću i profesionalnošću koju zaslužujete.

8+

Godina sa Vama
PZU Poliklinika EsoLAB - Bonitetna ocijena 2024

POZITIVNO UTIČEMO NA VAŠE ZDRAVLJE

Naša misija

Poliklinika EsoLab Lukavac ima misiju pružiti vrhunsku medicinsku njegu i dijagnostičke usluge našim pacijentima, te postati vodeća poliklinika u Lukavcu i šire u domenu Laboratorijskih usluga sa preko 4000 analiza.

Naša vizija

Postati prepoznatljiva i cijenjena poliklinika koja postavlja visoke standarde u pružanju medicinskih usluga. Težimo kontinuiranom usavršavanju kako bismo osigurali najbolju dostupnu dijagnostiku i liječenje za naše pacijente.

Naš cilj

Vaše zdravlje, zadovoljstvo i dobrobit su nama iznimno važni. Obećavamo vam da ćemo se neprestano zalagati za poboljšanje naših usluga i stvaranje pozitivnog iskustva za vas kao naše pacijente.

IZJAVE NAŠIH PACIJENATA

Dobrodošli u Polikliniku EsoLab! Naša poliklinika pruža visokokvalitetnu medicinsku njegu i usluge koje zadovoljavaju potrebe naših pacijenata. U nastavku možete pročitati neke od povratnih informacija zadovoljnih pacijenata koji su posjetili našu polikliniku.

 • Edhem M.

  EsoLab Lukavac je zdravstvena institucija koja svojom stručnošću i načinom rada /ljubaznošću/ oduševljava sve one koji su imali prilike da koriste njene usluge. Lično sam se u to ovih dana uvjerio, na čemu doktoru Esi Burgiću i njegovom osoblju odajem posebno poštovanje. Sretno i još uspješnije...
 • Nina M.

  Zbog straha od vađenja krvi iz vene u DZ, odlučim se za EsoLab. Nisam se pokajala, usluga i cijene na nivou. Krv izvađena kao maloj bebi (ja imam 59 godina). Dođe mi da svake sedmice vadim krv, tek onako. Hvala EsoLab što postoje.
 • Meliha M.

  "Poliklinika EsoLab pružila mi je izvanredno iskustvo. Osoblje je iznimno ljubazno i profesionalno, a čekanje je minimalno. Dijagnostički rezultati su bili brzi i precizni, što mi je pomoglo da brzo započnem s odgovarajućim liječenjem. Definitivno preporučujem EsoLab svima koji traže vrhunsku polikliniku."
 • Kemal Č.

  Nakon što sam posjetio Polikliniku EsoLab, bio sam impresioniran njihovim visokim standardima. Osoblje me dočekalo s osmijehom i ugodnom atmosferom, a liječnici su me saslušali i pružili sve potrebne informacije.

  Prijatelji i partneri naše poliklinike

  Zahvaljujući našim strateškim partnerima Poliklinike EsoLab laboratorija su Aqualab, Synlab, Siemens, Roche i drugi. Ova saradnja omogućava našim korisnicima izbor preko 4000 visoko specifičnih analiza.
  SynLab
  Aqualab
  Roche
  Siemens
  Iso9001
  Poliklinika EsoLab Lukavac - povjerite svoje zdravlje nama!
  Počeli smo sa radom 2016 godine riješenjem Ministarstva zdravlja Tuzlanskog kantona, kao prvi privatni medicinsko biohemijski laboratorija na području općine Lukavac.
  Poliklinika EsoLab
  Korisni linkovi
  Kontakt informacije

  Kulina Bana bb (kod Doma zdravlja), 75300 Lukavac, Bosna i Hercegovina

  +387 35 414 548 | +387 62 750 301

  info@esolab.ba